Onderhoud

Elke tuin heeft goed onderhoud nodig

Zonder verzorging wordt ook de fraaiste tuin in korte tijd een treurige wildernis. Tuinonderhoud is immers meer dan onkruid wieden en wat haagjes knippen. De kunst van goed onderhoud is het behouden van het originele beeld.

Uw tuin in goede handen

Wij weten wat uw tuin nodig heeft op elk moment van het jaar. De bemesting en onderhoud van uw gazon. Borders overzichtelijk houden door overtollig blad te verwijderen en planten te scheuren of te snoeien. De bloeitijd verlengen door deze deels terug te knippen. Hagen te snoeien en te bemesten voor het intact houden van de zichtlijnen en structuur in uw tuin.

Onderhoud op maat

We kunnen voor u het ideale onderhoudscontract opstellen. Zo kunnen we wekelijks, een keer per maand of alleen in voor- of najaar bij u langskomen, precies naar uw behoefte. Ook kunt u contact opnemen voor een eenmalige onderhoudsbeurt of enkel voor advies. Het behoud van uw mooie tuin wordt op deze manier gewaarborgd.

Wilt u meer informatie? Bel +31 (0)543 451684 of vul het contactformulier in dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Samenwerken in de tuin is natuurlijk ook een aantrekkelijke optie. Op afspraak komen onze hoveniers bij u langs om samen met u uw tuin aan te pakken en te onderhouden. Gaandeweg delen ze graag hun kennis met u om u de kneepjes van het vak te leren.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Neem gerust contact op

+31 (0)543 451684

of vul het contactformulier in.